MESAJUL DUREROS AL IUBITEI UNUIA DINTRE TINERII MORȚI ÎN ACCIDENTUL DIN BOTOȘANI „MI-AI TRIMIS O POZĂ PENTRU ULTIMA DATĂ, IAR UN MINUT MAI TÂRZIU…”

 MESAJUL DUREROS AL IUBITEI UNUIA DINTRE TINERII MORȚI ÎN ACCIDENTUL DIN BOTOȘANI „MI-AI TRIMIS O POZĂ PENTRU ULTIMA DATĂ, IAR UN MINUT MAI TÂRZIU…”

După accidentul de miercuri dimineață, care s-a soldat cu doi tineri morți și un rănit,

apropiații băieților nu-și revin de durere. Iubita unuia dintre cei decedați a lăsat un mesaj extrem de emoționant pe internet.

Mașina în care se aflau trei tineri a ieșit de pe carosabil, pe raza localității Călinești, Bucecea, a izbit trei copaci, apoi s-a rostogolit din nou pe șosea. Șoferul – 22 de ani, din orașul Bucecea – a murit pe loc, iar un alt tânăr s-a stins la scurt timp, la spital.

Tânărul care a murit la spital, Flavius Gabriel, avea doar 21 de ani și era din comuna Hânțești, județul Suceava. Era pasager în autoturism, pe locul din dreapta față. Iubita lui a rămas șocată după vestea morții sale.

”Mi-ai adus la începutul relației 99 de trandafiri, dragostea mea… roșii… mi-ai spus “Te iubesc” în repetate rânduri… Ai lăsat loc să-ți completez numărul la ei…

Acum a venit rândul meu… ți-am adus 100 de trandafiri roșii, îngerul meu… Te iubesc… te rog trezește-te… Plângem toți după tine, vino la noi și zâmbește-ne așa cum o făceai de fiecare dată… Flavius Gabriel, vorbesc cu tine și nu vrei să-mi răspunzi… de ce, de ce….”.

Cu două zile înainte de accident, o mică supărare între cei doi l-a făcut pe Flavius să îi scrie iubitei sale: “Dacă muream și nu te mai sunam, nu mai știai nimic de mine?!”.

Integral pe cancan.ro