Starea de alerta a fost prelungita cu inca 30 de zile in Romania! Iata de cand vor intra in vigoare noile modificari anuntate de Guvern!

 Starea de alerta a fost prelungita cu inca 30 de zile in Romania! Iata de cand vor intra in vigoare noile modificari anuntate de Guvern!

Guvernul Romaniei a decis astazi prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile!

Ce modificari au fost adoptate si de cand vor intra in vigoare?

Dupa ce in cursul zilei de miercuri, 7 iulie 2021, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta (CNSU) a propus prelungirea starii de alerta cu

inca 30 de zile, astazi, reprezentantii Guvernului s-au reunit in cadrul unei sedinte pentru a adopta o decizie in acest sens.

Astfel, in urma acestei sedinte importante, Guvernul Romaniei a decis ca starea de alerta sa fie prelungita cu inca 30 de zile, incepand cu data de 12 iulie 2021. 

Starea de alerta a fost prelungita in Romania cu inca 30 de zile!

Chiar daca oamenii sperau ca pandemia de coronavirus sa se apropie de final, odata cu scaderea numarului de noi cazuri,

reprezentatii Guvernului au decis prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile si totodata si impunerea

unor noi masuri pe lista restrictiilor pentru romani.
In conditiile raspandirii noilor tulpini ale coronavirusului, care creste posibilitatea aparitiei unui nou val al pandemiei si in tara noastra,
Guvernul Romaniei a decis prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, incepand cu data de 12 iulie 2021. Si totodata autoritatile au anuntat si adoptarea unoi noi masuri ce vor intra in vigoare din 12 iulie.

Integral pe KanalD.ro