Lidia Fecioru: Ritualul pentru indeplinirea dorintelor.

 Lidia Fecioru: Ritualul pentru indeplinirea dorintelor.

Lidia Fecioru a dezvaluit o metoda simpla pentru indeplinirea dorintelor.

Bioenergoterapeutul a explicat, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3, ce trebuie sa faci pentru a-ti indeplini

dorinta, fie ca este vorba de dragoste sau bani. Totusi, mare atentie! Acest ritual nu functioneaza daca dorinta ta este raul cuiva!

“Se ia o canita de lut cam de 200 de grame. Se pune obiectul dorintei in cana. De exemplu, pui o moneda daca vrei sa castigi mai multi banuti, daca doresti pe cineva care sa te iubeasca, pui un inel.

Torni deasupra miere, se pune sa se acopere obiectul din ea, apoi se pune pe pervazul geamului pentru 48 de ore. De fiecare data cand treci pe langa cana, ii soptesti dorinta ta.

Dupa 48 de ore, se leaga cu o carpa alba, curata si se pune langa ea un obiect de argint sau de aur si se ascunde de ochii lumii.

O pui intr-un loc unde nu prea o vede lumea prin casa, unde nu o gaseste nimeni. O pastrezi acolo pana ti se implineste dorinta.

Cand ti s-a implinit dorinta, pui mierea din canita la radacina unui copac. Cand ai o alta dorinta, pui un alt obiect si tot asa!”, a spus Lidia Fecioru.

Sursa: fabricatinromania.info