Copilul erou care s-a aruncat în flăcări să-și salveze bunicii, care au sfârșit arși de vii. Adrian a impresionat toată țara

 Copilul erou care s-a aruncat în flăcări să-și salveze bunicii, care au sfârșit arși de vii. Adrian a impresionat toată țara

Un băiat de 13 ani din Harghita a devenit eroul comunităţii sale,

după ce s-a aruncat în flăcări ca să-şi salveze bunicii dintr-un incendiu.

Din păcate, nu a reuşit, iar copilul s-a ales cu arsuri grave, şi este acum în spital.

Impresionaţi de drama lui, zeci de oameni i-au transmis mesaje de încurajare.

Adrian a fost crescut de bunicii lui şi era nedespărţit de ei. Ieri, oamenii, care îşi pierduseră locul de muncă, au primit ajutorul de şomaj şi primul lucru pe care l-au făcut a fost să cumpere o butelie.

Bunicul, un bărbat de 60 de ani, s-a apucat să o instaleze şi a verificat dacă răsuflă cu o brichetă. În acel moment, în casa s-a produs o explozie puternică, iar bucătăria a fost cuprinsă de un incendiu.

Soţia bărbatului a încercat să stingă focul cu o găleată de apă, dar flăcările au înconjurat-o. Băiatul se afla în curte, alături de mama şi surorile lui. N-a stat pe gânduri.

A sărit să arunce cu apă peste vâlvătaie, fără să ia în seamă pericolul. Din nefericire, gestul său eroic n-a ajutat, iar bunicii au ars de vii în casă.

Adrian este internat acum la spitalul din Miercurea Ciuc, iar la îndemnul prefectului judeţului, zeci de oameni i-au transmis mesaje de compasiune şi încurajare.

Sursa: stirileprotv.ro