Ne-au făcut de toată bafta! Mai mulţi români s-au apucat să fure în zona dezastrului provocat de inundaţiile din Germania

 Ne-au făcut de toată bafta! Mai mulţi români s-au apucat să fure în zona dezastrului provocat de inundaţiile din Germania

Suntem din nou în centrul presei din Germania după ce mai mulţi români

s-au apucat de furat în zonele în care inundaţiile au lăsat un adevărat dezastru. Conform datelor oferite de stiridiaspora.ro,

se pare că poliţia federală din Germania a fost solicitată de 13 ori în zonele devastate de inundaţii pentru a interveni în mai multe cazuri de furt.

De vină ar fi patru români care şi-au făcut apariţia vineri în zonele afectate de inundaţiile istorice din Germania.

Poliţiştii din Germania au făcut apel la vigilența oamenilor

Hoţii români şi-au făcut apariţia în zonele puternic afectate şi au început de neatenţia oamenilor care sunt distruşi de faptul că în urma inundaţiilor au rămas fără agonisirea de o viaţă.

Aşadar, poliţiştii din Germania au început să apeleze la vigilenta nemţilor care pot semnala orice incident de acest fel la numărul special de urgență 110.

Oamenii sunt rugaţi să raporteze imediat apariţia în zonele afectate a oamenilor suspect sau a unor autoturisme suspecte.

Mobilă furată de români în Germania

Conform raportului întocmit de autorităţi se pare că totul a început de vineri când în oraşul Nette a fost văzută o dubă care era încărcată cu mobilă deteriorată.

Mobila era furată de mai mulţi hoţi dintr-o locuinţă lovită de furtună. Poliţiştii nu au găsit incă maşina dar conform martorilor, autovehicolul ar fi mers în direcţia Altena.

Acelaşi lucru s-a repetat şi sâmbăta când o dubă ce căra fier vechi a fost zărita de mai mulţi oameni în Rahmedestrasse. De această dată, poliţiştii l-au verificat pe şofer şi au stabilit că este român.

Integral pe bzi.ro