Romania va intra in valul 4 al pandemiei de C0VlD-19 si sunt asteptate restrictii. Anuntul ministrului Sanatatii

 Romania va intra in valul 4 al pandemiei de C0VlD-19 si sunt asteptate restrictii. Anuntul ministrului Sanatatii

Ministrul Sanatatii a vorbit despre restrictiile care

ar putea fi impuse in urmatoarea perioada in tara noastra. Potrivit Antena 3, ministrul Sanatatii ne

asigura ca noile masuri care se vor impune, nu ii vor afecta si pe cei care sunt deja vaccinati cu ambele doze.

Potrivit expertilor, Romania va intra in valul 4 al pandemiei cu COVID-19 si sunt asteptate restrictii pentru cei nevaccinati.

“Restrictiile se vor referi strict la persoanele nevaccinate. In rest, atata vreme cat cifrele de incidenta sunt optimiste si arata ca inca ne mentinem la numere reduse,

masurile de relaxare pentru persoanele vaccinate pot sa continue, dar daca se impun restrictii, vor fi impuse doar pentru persoanele nevaccinate”, a declarat Ioana Mihaila pentru sursa citata mai sus.

Ce restrictii ii asteapta pe cei nevaccinati?

“In accest moment este un lucru in noua hotarare CNSU si veti vedea atunci cand ea va fi publicata, cum vom merge mai departe incepand cu luna august, dar in principiu masurile, fie ca sunt de restrictie, fie ca sunt de relaxare, vor fi luate in

functie de incindenta, in functie de cifre, urmand ulterior sa reglementam masuri specifice legate de existenta sau nu a vaccinului pentru persoanele care vor fi obiectul reglementarii” A mai spus ministrul Sanatatii.

Cristina Stefan: Asta inseamna ca vom vedea mai multe restrictii in acele zone, in acele localitati unde rata de vaccinare este mai mica?

Ioana Mihaila: Daca suntem vaccinati putem face doua lucruri.

Integral pe alexandrue.online