ULTIMA ORA! Florin Cîţu, veşti proaste pentru români: „Nu se renunţă la mască în interior nici de la 1 august”

 ULTIMA ORA! Florin Cîţu, veşti proaste pentru români: „Nu se renunţă la mască în interior nici de la 1 august”

Premierul României a vorbit marţi despre măsurile de relaxare de la 1 august,

dar şi despre dezbaterile legate de vaccinarea obligatorie a cadrelor medicale.

Premierul României, Florin Cîţu, a purtat un dialog cu reprezentanții din domeniul sănătății cu privire la propunerea ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă. Este vorba despre a obliga cadrele medicale nevaccinate să se testeze pe cont propriu, o formă de arăta că Guvernul sprijină vaccinarea.

Florin Cîțu a declarat, marți, la Parlament, că Guvernul are în vedere relaxări de la 1 august iar că singura pregătire pentru un posibil val 4 de infectări cu coronavirus este vaccinarea.

Acesta a precizat
că specialiștii analizează posibilitatea administrării celei de-a treia doze de vaccin anti-Covid și că “așa arată direcția în care merg discuțiile”.

„Am discutat cu dl Raed Arafat despre posibile relaxări din 1 august. Nu scăpăm de mască în interior. Sunt mai mult legate de evenimentele afară. Tot la ora 02.00 noaptea rămân. Nu sunt foarte multe relaxări. Este în discuție acel ordin. Sunt mai multe variante. Așa cum arată acum situația, mergem

cu ce avem, cu excepția evenimentelor. Suntem încă într-o situație foarte bună. Avem și condiții la intrarea în țară pe care nu le modificăm. Suntem precauți. Medicii nu o să fie obligați să se vaccineze”, a spus Florin Cîţu.

Integral pe sclipiri.ro