IREAL CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ ANDRA MĂRUȚĂ PE LUNĂ. CÂȚI LEI FACE ÎNTR-UN SINGUR MINUT!

 IREAL CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ ANDRA MĂRUȚĂ PE LUNĂ. CÂȚI LEI FACE ÎNTR-UN SINGUR MINUT!

Toată lumea o cunoaște și o apreciază pe Andra,

însă puțini sunt cei care știu ce salariu colosal are vedeta.

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul românesc. Majoritatea nuntașilor, dar și a persoanelor care sărbătoresc alte evenimente importante din

viața lor… vor s-o aibă pe Andra la petreceri. Nu mulți, însă sunt cei care își permit să scoată din buzunar sumele colosale pe care le cere cântăreața.

Soția lui Cătălin Măruță are concerte în țară și străinătate, tarifele ajungând, potrivit unor surse din industria muzicii, la 6.000 de euro.

Un concert are două ore, iar la un calcul minuțios, acest lucru înseamnă că Andra câștigă 50 euro / minut. Adica aproximativ 300 lei.

Unde mai pui că Andra este jurat și în show-ul de la Pro TV, ”Românii au talent”. Artista câștigă de acolo 10.000 de euro pe lună. Evident, soția lui Cătălin Măruță mai încasează bani și din reclamele pe care le face diverselor branduri. Astfel, lunar conturile vedetei cresc cu încă câteva mii de euro.

Ce salariu are Cătălin Măruță

De-a lungul timpului au existat numeroase speculații legate de salariul colosal al lui Cătălin Măruță, cel pe care îl încasează de la Pro TV. Cu toate acestea, moderatorul mai primește bani și din Youtube, dar și de la diverse evenimente pe care le prezintă.

Unele surse au dezvăluit, sub protecția anonimatului, că prezentatorul Cătălin Măruță ar câștiga 15.000 de euro pentru emisiunea

pe care o moderează la PRO TV. Totuși, potrivit unor zvonuri salariul s-ar mai fi diminuat după ce emisiunea „La Măruță” a fost mutată din prime time.

Integral pe aici