Pe 13 septembrie sună clopoțelul. Reguli pentru toții elevii care încep școala

 Pe 13 septembrie sună clopoțelul. Reguli pentru toții elevii care încep școala

Este oficial! Pe 13 septembrie începe școala. În toate unitățile de învățământ

din România va suna clopoțelul. Elevii sunt așteptați să se întoarcă la cursuri, cu prezență fizică de data aceasta.

Autoritățile au anunțat că își doresc ca școala să rămână în format fizic, dar pentru asta trebuie să existe și condiții epidemiologice optime.

Reguli pentru elevii care încep școala din toamnă

Se fac pregătiri pentru debutul unui nou an școlar. Autoritățile pun la punct ultimele detalii pentru ca școala să înceapă în condiții optime, pentru toți elevii. Anul

acesta vor fi organizate festivități de deschidere cât mai aproape de normalitate, a declarat premierul României. Totuși, masca de protecție va fi obligatorie, iar durata acestor festivități va fi de cel mult o oră și jumătate.

Știu că este complicat, dar am încredere că vom găsi cele mai bune soluții. Este un moment important în viața fiecărui elev și aș vrea să ne bucurăm împreună în această zi, a transmis Florin Cîțu.

În completare, Ministrul Educației, a spus că festivitățile de deschidere vor putea fi organizate la exterior, maxim o oră și jumătate, și că elevii vor fi obligați

să poarte masca de protecție. Sorin Cîmpeanu este conștient de faptul că vor fi aglomerări și că de aceea este nevoie ca elevii să fie protejați.

Autoritățile își doresc revenirea la normalitate, după un an în care școala a fost online, iar elevii au pierdut foarte multă materie.

Integral pe fresh24.ro

Enable Notifications    OK No thanks