Ce se întâmplă cu nunţile programate în 2021 si 2022? Care sunt cele mai NOI reguli pentru nunți și botezuri

 Ce se întâmplă cu nunţile programate în 2021 si 2022? Care sunt cele mai NOI reguli pentru nunți și botezuri

Autoritățile au impus noi reguli în ceea ce privește desfășurarea evenimentelor private

care au fost deja programate. Ce se întâmplă cu nunțile programate în 2021 și 2022?

Numărul cazurilor de coronavirus au crescut semnificativ în ultimele zile, astfel autoritățile au stabilit noi reguli pentru desfășurarea evenimentelor private care au fost deja programate în perioada următoare.

Ce se va întâmpla cu nunțile și botezurile care au fost deja stabilite?

Care sunt cele mai NOI reguli pentru nunți și botezuri

Situația epidemiologică s-a degradat semnificativ în ultima perioadă, zeci de localități au depășit pragul critic al infectărilor de 6 la mia de locuitori, astfel autoritățile au reintrodus o parte din restricțiile care au fost impuse pe perioada pandemiei de Covid-19.

Ce se întâmplă cu nunţile programate în 2021 si 2022? Care sunt cele mai NOI reguli pentru nunti si botezuri

Evenimentele private au și ele de suferit, mai ales că, în ultimele zile au fost înregistrate 2.500 de cazuri noi de coronavirus, pe teritoriul României.

Potrivit măsurilor stabilite de autorități, organizarea evenimentelor private precum nunți, botezuri, mese festive etc.,să fie permisă cu participarea a 150 de persoane în spații deschise și cu participarea a 100 de persoane în spații închise, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor este mai mică de 2 la mia de locuitori.

Programul pentru desfășurarea evenimentelor private a rămas același, petrecerile se pot ține în intervalul orar 5:00-02:00.

Integral pe kanald.ro

Enable Notifications    OK No thanks