Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă premier: „Criza politică trebuie să se încheie”

 Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă premier: „Criza politică trebuie să se încheie”

-Bună ziua! Tocmai am încheiat consultările cu formațiunile parlamentare, consultări

pentru găsirea unei soluții guvernamentale. Discuțiile de astăzi au fost considerabil mai bune, după părerea mea, decât ultimele discuții.

Am reiterat la fiecare întâlnire că acum este nevoie de o soluție reală.

-Acum criza politică trebuie să se încheie! Acum este nevoie de un guvern care se apucă să rezolve problemele care îi preocupă și pe români!

Trebuie să terminăm cu această criză de preocupări care țin doar de politicieni. Această criză a durat deja prea mult. Este inadmisibil să continuăm în acest stil. Avem criza pandemică, avem o situație dramatică în spitalele din România, iarna bate la ușă,

prețurile la energie cresc și chiar dacă acum avem soluții pentru aceste chestiuni este nevoie de un guvern cu puteri depline pentru a pune în practică soluțiile pe care le-am gândit.

-În acest sens, am fost foarte mulțumit și bucuros că Partidul Național Liberal a venit cu o nouă abordare. S-a votat acolo în unanimitate un candidat care mi-a fost propus în persoana domnului Nicolae Ciucă, aici prezent.

-Analizând întreaga situație, discuțiile și trăgând concluziile care se impun, am decis să-l desemnez drept candidat pentru funcția de Prim-ministru pe domnul Nicolae Ciucă. L-am invitat să vină împreună cu mine în fața dumneavoastră și îl rog în continuare să spună câteva cuvinte.

-Domnule Prim-ministru desemnat, vă doresc mult succes în negocieri și în formarea Guvernului! Iar dumneavoastră vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate!

Integral pe RomâniaTV.net

Enable Notifications    OK No thanks