Pierdere imensă în familia lui Daniel Buzdugan: “Am plâns cu toții ca niște nebuni”

 Pierdere imensă în familia lui Daniel Buzdugan: “Am plâns cu toții ca niște nebuni”

Daniel Buzdugan și familia lui au trecut prin momente foarte grele cauzate de

pierderea unei ființe dragi. Omul de radio a ținut să le împărtășească prietenilor de pe rețelele de socializare

gândurile sale ca urmare a unui eveniment care i-a întristat întreaga familie.

Daniel Buzdugan: Am plâns cu toții ca niște nebuni

Numai cine nu știe ce înseamnă viața alături de un prieten necuvântător, cel mai bun prieten al omului, nu poate înțelege cât de mare este suferința după pierderea lui.

Daniel Buzdugan și familia lui au trecut prin clipe grele la începutul acestei săptămâni când au fost nevoiți să se despartă de cățelușa lor. Avea nouă ani și se nume Fetița.

Daniel Buzdugan o găsise într-un șantier, și de atunci Fetița a devenit un membru al familiei sale. După lungi suferințe și o spitalizare, cățelușa s-a stins acasă, în sânul familiei.

Printr-o postare pe Facebook, Daniel Buzdugan a povestit ultimele momente din viața cățelușei lui și a ajuns cu aceste cuvinte direct la oamenii care iubesc animalele, au prieteni necuvântători și înțeleg suferința pierderii lor.

Dimineață când am plecat la radio tremura Și respira foarte greu, m-am întors de trei ori din drum ca să o pup… aveam senzația că parcă nu mi-am luat rămas bun cum trebuie. Știam că nu mai are mult.

N-o să uit niciodată ultima ei privire… plângea. La 11:00, după ce mi-am terminat matinalul s-a stins. Am dus-o în pădure, într-unul din locurile în care îmi fac veacul din ce în ce mai des. nu-mi venea să cred când un prieten bun care m-a ajutat, a pus pământ peste ea.

Am acoperit locul cu frunze Și peste mormântul ei am pus o cruce de lemn improvizată din două crengi uscate, a povestit Daniel Buzdugan.

Integral pe fresh24.ro