Doamne ferește de așa ceva! Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2023: Oamenii vor disparea…

 Doamne ferește de așa ceva! Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2023: Oamenii vor disparea…

Femeia a făcut câteva predicții cutremurătoare pentru anul 2022.

BabaVanga s-a născut în data de 31 ianuarie 1911 şi a decedat în 11 august 1996.

A fost o renumită prezicătoare de origine bulgară. Oarbă încă din copilărie, Baba Vanga şi-a petrecut o mare parte din viaţă, în localitatea Rupite, din munții Kozhuh (Bulgaria).

Bătrâna a devenit cunoscută în momentul în care a prevestit atacurile din 11 septembrie 2001. De asemenea a prezis că al 44-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii (Barack Obama) o să fie afro-american.

Predicțiile lui Vanga pentru 2022: 1. Oamenii de ştiinţă vor descoperi un virus letal într-un gheţar. Acest virus se va răspândi foarte repede, ducând la moartea oamenilor și a animalelor. În urma unei verificări, specialiştii în

ştiinţă care studiau gheaţa unui gheţar, au decoperit o serie de viruşi vechi de 15.000 de ani. Mostrele de gheaţă au fost prelevate de pe Platoul Tibetan din China, în iulie 2021. În urma analizării gheţii, aceştia au descoperit coduri genetice pentru 33 de viruşi.Patru dintre aceşti viruşi au fost identificaţi.

2. Navele extraterestre vor ataca Pământul: Prezicerile clarvăzătoarei spun că oamenii vor interacţiona cu extratereștrii. Aceştia vor bombarda oraşe şi vor lua oameni ostatici.

De asemenea, calotele polare (formate din ghețari ce ating o magnitudini mari) se vor topi din anul 2033 până în anul 2045. Nivelul oceanelor o să fie într-o continuă creştere în această perioadă.

Integral pe mesajedinsuflet.ro