CLARVĂZĂTOAREA PUTERNICĂ! Predicții Pentru Anul 2023! Carmen Harra A Spus Ce Se Întâmplă În România Anul Viitor: „Toate Lucrurile Astea Nu Le Discută Nimeni”

 CLARVĂZĂTOAREA PUTERNICĂ! Predicții Pentru Anul 2023! Carmen Harra A Spus Ce Se Întâmplă În România Anul Viitor: „Toate Lucrurile Astea Nu Le Discută Nimeni”

Carmen Harra a făcut un anunț așteptat de mulți români, despre ceea ce se va întâmpla în România anul viitor.

Așadar, într-o serie de declarații despre predicțiile pentru anul 2023, clarvăzătoarea a explicat la ce trebuie să se aștepte România anul ce vine.

Conform spuselor sale, Carmen Harra susține că vin proteste uriașe în România, din cauza inflației cu care țara noastră se confruntă în prezent.

„Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală… Negăm această inflație care este

vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material.”,a spus Carmen Harra în cadrul unei emisiuni.

În același timp, celebra clarvăzătoare susține că nu va avea loc doar o singură manifestare, ci mai multe și, de asemenea, Carmen Harra mai spune că toate clasele sociale vor fi afectate de această criză.

”Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, cătoate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta,

nu mai are modalități de supraviețuire”, a spus Carmen Hara, într-o intervenție televizată.”, a mai adăugat clarvăzătoarea.

„Văd în noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România”
În același timp, Carmen Harra a făcut o scurtă previziune și despre luna noiembrie a acestui an, spunând că vede că se va întâmpla ceva puternic în România.

„Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să

Integral pe dromania.ro