ULTIMA ORĂ! Toți acești români vor primi stimulentul de 2500 de lei

 ULTIMA ORĂ! Toți acești români vor primi stimulentul de 2500 de lei

Se dau bani de la stat pentru o

anumită categorie de persoane.

Suma în cauză este de 2.500 de lei și va fi oferită de către autoritățile locale elevilor din Vâlcea care au primit nota maximă la Examenul de Bacalaureat și la Evaluarea Națională de anul acesta.

Bani de la stat! Cine primește câte 2.500 de lei: Vești bune pentru elevii din Vâlcea, mai precis cei care au reușit să obțină note maxime la Examenul de Bacalaureat și la Evaluarea Națională.

Aceștia vor fi recompensați pentru munca și conștiinciozitatea lor, pentru că au dat dovadă de ambiție și s-au pregătit în așa fel încât să fie în top.

Autoritățile locale au decis ca fiecare dintre acești adolescenți să primească suma de 2.500 de lei, în semn de răsplată și apreciere pentru rezultatele obținute și eforturile lor în această direcție.

Consiliul Județean Vâlcea a adoptat, la sfârșitul săptămânii trecute, o hotărâre prin care va acorda câte 2.500 de lei fiecărui elev din judeţ care a obţinut media generală 10 la examenele naţionale.

Concert, 18 elevi, dintre care 14 care au obținut media generală 10 la Bacalaureat; și alți 4 care au obținut media general 10 la Evaluarea Naţională vor primi, drept recompensă pentru reușita lor, suma de 2.500 de lei.

Integral pe mesajedinsuflet.com