Anunț important de la Guvern! Este vorba despre plafonarea prețurilor la energie

 Anunț important de la Guvern! Este vorba despre plafonarea prețurilor la energie

Anunț important de la Guvern! Premierul Nicolae Ciucă a declarat

că în perioada următoare vor fi comunicate măsurile viitoare în contextul creşterii preţurilor la gaze naturale şi energie.

În cursul zilei de luni vor fi transmise toate datele necesare de la Ministerul Energiei şi Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei.

Vești despre plafonarea prețurilor la energie

Premierul României a declarat că Partidul Național Liberal susține plafonarea prețurilor de producție și a costului energiei. Măsurile vor fi comunicate în perioada următoare, în contextul creşterii preţurilor la gaze naturale şi energie, dar nu înainte de colectarea datelor necesare de la Ministerul Energiei şi ANRE.

Nicolae Ciucă a subliniat că aceste decizii vor putea fi luate în funcție de datele pe care Guvernul le va primi de la cele două instituții mai sus menționate.

„Putem să comunicăm pe măsurile pe care le vom lua, după ce vom avea luni datele de la Ministerul Energiei şi de la ANRE. În momentul de faţă partea de reglementare într-o piaţă liberă a energiei aş traduce-o de maniera plafonării. Dacă e nevoie să punem nişte plafoane pentru preţurile de producţie şi costul energiei e o măsură pe care PNL o susţine”, a declarat Nicolae Ciucă.

Integral pe fresh24.ro