Lovitură pentru George Simion. L-a refuzat! Răsturnare de situație fix înainte de nuntă

 Lovitură pentru George Simion. L-a refuzat! Răsturnare de situație fix înainte de nuntă

Lovitură pentru George Simion chiar înainte de nuntă.

Diana Șoșoacă a făcut anunțul chiar acum și a explicat ce decizie a luat în legătură cu marele eveniment al celui care i-a fost coleg de partid.

George Simion are parte doar de vești proaste fix înainte de nunta sa. Politicianul a fost refuzat pe bandă rulantă de nume sonore de pe scena politică și chiar din lumea muzicii. Diana Șoșoacă a fost cea care a făcut anunțul care, cu siguranță, nu îi va pica bine liderului AUR.

Chiar dacă la evenimentul care va avea loc pe 27 august ar urma să participe 15.000 de români, vor lipsi multe nume importante. Unul dintre ele este cel al Dianei Șoșoacă. Fosta colegă de partid a lui George Simion a dezvăluit că nu va pune piciorul la nuntă, care este, de fapt, în opinia sa, o campanie electorală mascată. Ea a susținut că nu poate participa „la o chestie artificială”, care este orice altceva, numai o nuntă nu este.

Diana Șoșoacă a ținut să sublinieze că o nuntă presupune un eveniment intim, cu membri ai familiei sau prieteni apropiați. În plus, Șoșoacă a ținut să sublinieze că pentru ea Simion este un personaj insignifiant, care nu a citit cât a citit ea la viața ei și la care nu se poate raporta.

Integral pe bwm.ro