JOB-UL PLĂTIT CU 9.000 DE LEI/LUNĂ ÎN ROMÂNIA. LUCREZI CÂND VREI, ATÂTA TIMP CÂT FACI 40 DE ORE PE SĂPTĂMÂNĂ

 JOB-UL PLĂTIT CU 9.000 DE LEI/LUNĂ ÎN ROMÂNIA. LUCREZI CÂND VREI, ATÂTA TIMP CÂT FACI 40 DE ORE PE SĂPTĂMÂNĂ

Job-ul plătit cu 9.000 de lei/lună în România.

Dacă şi tu vrei să ai astfel de câştiguri trebuie să te „înarmezi” în primul rând cu răbdare pentru că lucrul cu publicul nu este întotdeauna uşor.

Apoi trebuie să fii disciplinat şi punctual, pentru că atunci când este vorba de mâncare, oamenii pot fi destul de sensibili. Dacă nu ţi-ai dat încă seama despre ce job vorbim, citeşte în rândurile de mai jos.

Piața livrărilor la domiciliu s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Activitatea nu s-a limitat doar la comenzi de mâncare, mai ales în perioada pandemiei, când accesul afară a fost limitat din cauza restricţiilor.

Un curier îți poate aduce alimente, medicamente, piese de îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de menaj sau medicamente. Iar pentru că tot mai mulţi clienţi îşi doresc să beneficieze de astfel de servicii şi salariile livratorilor sunt pe măsură.

Lucrezi când vrei, atâta timp cât faci 40 de ore pe săptămână

În România există mai multe firme care fac angajări în acest domeniu, iar fiecare îşi doreşte să le ofere angajaţilor condiţii cât mai bune, dar şi beneficii de care aceştia să se bucure.

Iată cum arată un anunţ de angajare la o astfel de companie: „Pentru un program de 8 ore/zi, poţi câştiga în medie 2.000 de RON/săptămână. Îţi poţi alege tu numărul de ore pe zi, dar suma orelor să fie de 40 ore/săptămână”, se arată în descrierea jobului.

Integral pe cancan.ro