Dana Budeanu rupe tăcerea despre facturile umflate la energie. Mulți români îi vor da dreptate: „Tot ceea ce citiți, ce vi se spune, este o minciună”

 Dana Budeanu rupe tăcerea despre facturile umflate la energie. Mulți români îi vor da dreptate: „Tot ceea ce citiți, ce vi se spune, este o minciună”

Dana Budeanu este cunoscută pentru intervențiile sale lipsite de inhibiții atunci

când trebuie să demaște o informație sau o acțiune pe care o consideră mincinoasă, cu atât mai mult cu cât aceasta ar afecta vulnerabilitatea poporului.

Invitată la o emisiune în direct, creatoarea de modă care și-a perfecționat și latura de analist politic și critic al tuturor subiectelor de actualitate a vorbit despre cel mai arzător subiect al momentului: criza energetică și prețul facturilor la iarnă. Iată cum îi încurajează pe cetățeni!

În ce situație se află România din punct de vedere energetic

Dana Budeanu a fost invitată în cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, moderată de Victor Ciutacu, ocazie perfectă pentru a-și exprima în fața a milioane de români părerea sa în legătură cu așa zisă criză energetică a României și a prețurilor ridicate la facturi.

Creatoarea de modă a dorit în mod insistent să le explice cetățenilor cum au fost crescute artificial prețurile la energie și cine beneficiază de aceste scumpiri. Din păcate, mulți consumatori casnici vor avea de suferit în această iarnă, preconizându-se facturi uriașe care nu vor putea fi acoperite financiar de mulți români.

„Vreau să explic populației următorul lucru: tot ceea ce citiți, ce vi se spune, despre faptul că nu avem curent și trebuie să facem frigul ca să luptăm cu Puțin este o minciună, indiferent de unde ar veni.

Dragi români, România nu are nicio legătură, zero, din punct de vedere al energiei electrice cu UE, cu nimeni. România, statul, produce energie electrică pentru toți cetățenii”, a transmis Dana Budeanu.

“Analistul” politic a făcut comparație cu criza grâului, puternic promovată în România, care a fost elucidate într-un final de ministrul Agriculturii.

Integral pe playtech.ro