Alina Pușcaș are o rețetă de găluște cu prune pufoase și delicioase care nu îngrașă. „E cu totul altceva!” Citeşte întreaga ştire: Alina Pușcaș are o rețetă de găluște cu prune pufoase și delicioase care nu îngrașă. „E cu totul altceva!”
Ne aflăm în sezonul găluștelor cu prune, iar dacă nu ați apucat să le preparați anul acesta,
vă propunem o variantă de rețetă a acestui desert minunat care nu îngrașă atât de mult precum cel clasic.
Este vorba despre o rețetă care se face cu griș în locul cartofilor. Alina Pușcaș este cea care a descoperit rețeta și a prezentat-o în mediul online, într-o sesiune de InstaStories.
Vedeta de televiziune a renunțat la cartofi pentru acest preparat, a adăugat griș și brânză de vaci, iar rezultatul pare a fi unul delicios.
Am încercat să adaptez cantitățile, să pun din ce în ce mai puțin cartof, dar de fiecare dată compoziția ieșea mult prea tare.
Nu reușeam să obțin acea textură pufoasă, cremoasă, nicicum, așa că, într-un final, am renunțat de tot la cartof și a ieșit cu totul altceva, folosind, în special, brânză de vaci – a explicat vedeta, notează spynews.ro.
Haideți să vedem cum se prepară găluștele cu prune după rețeta Alinei Pușcaș.
Citeşte întreaga ştire: Alina Pușcaș are o rețetă de găluște cu prune pufoase și delicioase care nu îngrașă. „E cu totul altceva!”