2.500 de lei pentru o categorie de români. Cine are noroc să primească banii timp de un an

 2.500 de lei pentru o categorie de români. Cine are noroc să primească banii timp de un an

Guvernul are în plan să acorde sprijin de 2.500 de lei pentru anumiți români.

Iată cine va beneficia de această sumă, timp de 12 luni.

Vești bune pentru o categorie de români. Un ajutor oferit de Guvern, în valoare de 2.500 de lei pe lună va fi acordat pentru a sprijini toți oamenii care se află într-un impas financiar în această perioadă destul de dificilă.

Suma va fi acordată lunar, timp de un an, tuturor firmelor care îi angajează pe cei cu probleme cu și pe acei români care prezintă dificultăți în a se integra pe piața muncii.

Sprijin de 2.500 de lei pentru români

Statul român are în plan să acorde acest ajutor financiar reprezentat de suma de 2.500 de lei pe lună, pe parcursul unui an. Banii vor fi oferiți firmelor din țara noastră pentru fiecare persoană pe care o angajează.

Este vorba despre angajarea românilor care fac parte din categorii vulnerabile de cetățeni, cum ar fi șomerii. Condiția impusă de statul român este ca angajatorii să mențină persoana în firmă o perioadă îndelungată,

pentru a se asigura că îi oferă stabilitate pe termen lung. Cel puțin 18 luni trebuie postul să fie menținut activ, pentru a putea beneficia de acest ajutor de stat în valoare de 2.500 de lei.

Integral pe daylibusiness.ro