ULTIMA ORĂ! Se dau bani! 1000 de lei de familie: Cine îi primește

 ULTIMA ORĂ! Se dau bani! 1000 de lei de familie: Cine îi primește

Doi deputați din partea USR au depus în Parlament un proiect care vizează acordarea

unui voucher de 1000 de lei pentru plata facturilor la energie electrică și gaze naturale.

Acesta este menit să-i ajute pe români să achite facturile în contextul valului de scumpiri și a crizei care se anunță pentru această iarnă.

Vouchere de 1000 de lei pentru plata facturilor:

Cristina Prună și Claudiu Năsui, deputați USR, au depus în Parlament două proiecte de lege care sprijină populația și industria românească. Aceștia au propus ca românii să primească

vouchere de 1.000 de lei pentru plata facturilor la energie și gaze. În expunerea de motive este menționat că acest voucher care are o sumă fixă va ajuta și la reducerea risipei, pentru că oamenii vor vedea direct în factură cât le-a mai rămas din ajutor.

Cel dintâi proiect de lege conține un set de soluții pentru reducerea facturilor la energie și gaze, printre care reducerea TVA-ul la energie și gaze de la 19% la 5%, eliminarea accizei, certificatelor verzi și contribuției de cogenerare din factură și vouchere pentru fiecare

gospodărie, în timp ce al doilea proiect vizează reducerea treptată a impozitării muncii, până la zero taxe. Prin intermediul actului normativ se dorește ca populația să fie încurajată să instaleze panouri fotovoltaice, fiind susținută cu 5000 de lei de la stat.

Integral pe mesajedinsuflet.com