Sfaturile părintelui Calistrat Chifan pentru cei care nu se pot lăsa de fumat: „De fiecare țigară pe care o fumezi, o dată spui Tatăl Nostru și o dată spui…”

 Sfaturile părintelui Calistrat Chifan pentru cei care nu se pot lăsa de fumat: „De fiecare țigară pe care o fumezi, o dată spui Tatăl Nostru și o dată spui…”

Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași are numeroase sfaturi pentru credincioși.

De această dată, însă, la BZI LIVE, duhovnicul vrea să vină în ajutorul celor care nu se pot lăsa de fumat.

Dacă te numeri printre ei, nu ezita să ții cont de recomandările îndrăgitului părinte.

Părintele Calistrat Chifan oferă sfaturi pentru toate problemele credincioșilor. De la sfaturi despre căsătorie sau despre viață, în general, până la sfaturi pentru persoanele care se confruntă cu problema fumatului,

duhovnicul face tot ce poate să își ajute enoriașii. În cadrul emisiunii BZI LIVE, părintele Calistrat a vorbit despre cazul unul credincios, care nu reușește să se lase de țigări.

Dar, cu ajutorul rugăciunii și a lui Dumnezeu, bărbatul pare să dea semne de îndreptare. Iată ce l-a sfătuit părintele să facă.

Părintele Calistrat Chifan și problema fumatului: „De fiecare țigară pe care o fumezi, o dată îmi spui 12 Tatăl Nostru și o dată îmi spui 12 Împărate Ceresc”

Fumatul nu ar mai fi o problemă, dacă toți cei care îmbrățișează acest viciu urmează sfaturile părintelui Calistrat Chifan. El încurajează credincioșii care nu pot scăpa de fumat să

spună rugăciunea „Tatăl Nostru” de 12 ori și „Împărate ceresc”, tot de 12 ori, înainte de a pune țigara în gură. În acest fel, toți cei care se confruntă cu temutul viciu vor scăpa de el numaidecât.

Integral pe bzi.ro