Monica Tatoiu a creat controverse după moartea mamei: „Nu-i fac pomană, eu mă bucur că a murit”

 Monica Tatoiu a creat controverse după moartea mamei: „Nu-i fac pomană, eu mă bucur că a murit”

Monica Tatoiu a creat controverse după moartea mamei.

Afacerista este în doliu, după ce mama ei s-a stins din viaţă zilele trecute, în urma unei intervenţii

chirurgicale. Imediat după operaţie, a intrat în comă şi nu şi-a mai revenit.

Monica Tatoiu a creat controverse după moartea mamei. Femeia de afaceri este bucuroasă că mama ei a scăpat de suferinţă, chiar s-a rugat pentru acest lucru, pentru că se chinuia foarte tare. Nu vrea să îi facă pomană, o să doneze banii unui azil de bătrâni.

Monica Tatoiu a creat controverse după moartea mamei

Eu mă bucur că a murit, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ.

Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește. Fratele meu a stat mai aproape de ea, e terminat. Eu nu plâng. Ea avea o relație specială cu Dumnezeu și a murit în săptămâna Sfintei Paraschiva, pe care a iubit-o. Nu cred în pomeni.

O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană.

Avea o piatră la bilă de 8 centimetri, care i-a blocat intestinele. Nu a vrut să spună că o durea. Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ.”, a spus Monica Tatoiu pentru Playtech.ro.