Cea mai puternică rugăciune când viața ta e grea. Ce se întâmplă dacă o rostești

 Cea mai puternică rugăciune când viața ta e grea. Ce se întâmplă dacă o rostești

Cea mai puternică rugăciune când viața ta e grea.

Ce se întâmplă dacă o rostești în momentele de cumpănă. Important e să crezi în Dumnezeu, înainte de toate.

Cea mai puternică rugăciune când viața ta e grea. Ce se întâmplă dacă o rostești

Viața vine cu de toate, cu bune și cu rele, indiferent dacă crezi sau nu în Dumnezeu. Totuși, pentru cei cu credință, rugăciunile sunt cele de care se agață în momentele de cumpănă,

în special. Ei spun că simt cum sunt ajutați dacă rostesc aceste rugi către cer, cum situațiile grele prin care trec devin mai puțin apăsătoare sau chiar se sfârșesc.

Atunci când simți că viața devine tot mai grea, rostește această cea mai puternică rugăciune. Rostește-o măcar o dată pe zi timp de o lună și vei vedea că inima ta devine mai ușoară și vei privi lucrurile din viața ta cu mai multă înțelepciune.

Doamne, asa precum arde lumanarea mea de repede, luata din sfanta biserica, tot asa sa-mi ajute Dumnezeu,

Maica Precista si toti sfintii, ca sa piara tot atat de repede toate facaturile, spurcaciunile, toate relele si patimile, blestemele si lucrurile diavolesti, farmecele, descantecele, mestesugurile si uneltele diavolesti de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei

bantuiti de patimi (bautura, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare si nesupunere, injuraturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea.

Doamne, ajuta-ma sa-mi recapat sanatatea, linistea, sporul si prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, sa fiu binevazut, sa am spor in casa, in vite, in pasari, sa fiu ferit de accidente si de relele intamplari, eu si Casa mea, familia si colaboratorii de la munca.

Doamne, sa se departeze vrajmasii si sa se imblanzeasca, sa am soarta buna de la Dumnezeu, sa mi se dezlege cununiile si facaturile, sa fiu ferit de argintul viu si lucrurile vrajitoresti sa nu aiba putere asupra mea. Doamne, fereste casa mea de ura si invidie, de certuri, de batai, de boli molipsitoare, de betii, de anturaj prost.

Doamne, fereste familia mea si sufletele noastre de toate incercarile si rautatile si da-ne, Doamne, sanatate, impliniri, realizari si viata fara de primejdii. Doamne, intareste-ma si pastreaza-mi credinta stramosilor, credinta crestinilor.

Doamne, ocroteste pe parintii mei, pe fratii mei, pe surorile mele (se spun numele lor) si dezleaga blestemele viilor si mortilor cazute asupra noastra. Si lumineaza mintea si soarta copiilor nostri, da-le spor la invatatura si reusita in viata.

Doamne, vegheaza si intareste tineretul si copiii celor de-un neam si o credinta cu noi. Doamne, ai grija de toti copiii si intelepteste si pe copiii mei. (toate numele pentru care se roaga respectivul).

Doamne, da-ne painea cea de toate zilele si linistea ta cea sfanta! Doamne, sa se implineasca toate rugaciunile noastre! Doamne, ajuta-ne! Doamne, iarta-ne! Doamne, miluieste-ne! Doamne, fie-Ti mila de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi! Amin!

Sursa:  redacția.ro