Pensionară de 82 de ani, prinsă furând o pâine și un parizer dintr-un supermarket. Cum a reacționat patronul

 Pensionară de 82 de ani, prinsă furând o pâine și un parizer dintr-un supermarket. Cum a reacționat patronul

O pensionară din Italia a avut parte de o întâmplare, pe care nu o va uita niciodată.

Femeia a fost prinsă în timp ce fura câteva produse alimentare dintr-un supermarket, iar patronul a avut o reacție de-a dreptul neașteptată.

Furturile din magazine au devenit din ce în ce mai dese, iar patronii nu mai știu ce să facă pentru a preveni astfel de ilegalități. În Italia, cazul unei pensionare de 82 de ani, care a încercat să plece din magazin cu un parizer și o pâine, i-a făcut pe mulți să se gândească la bătrânii care nu au posibilitatea de a-și achiziționa mâncarea.

Pensionară de 82 de ani, prinsă furând dintr-un supermarket

Întregul incident a avut loc, recent, în localitatea Ferentino din Italia. O femeie de 82 de ani a fost prinsă de angajații unui supermarket în timp ce încerca să sustragă mai multe produse alimentare, fără să le plătească. Patronul magazinului a venit imediat la fața locului și a discutat cu femeia, lăsând-o, însă, să plece acasă.

Bătrâna de 82 de ani i-a mărturisit bărbatului că pensia pe care o primește în fiecare lună este mult prea mică, motiv pentru care nu are suficienți bani pentru a-și asigura traiul de zi cu zi. Facturile din ultima perioadă și prețurile uriașe au făcut-o să recurgă la un asemenea gest nebunesc.

Integral pe bzi.ro