Fostul preot Daniel Balas, despre blestemul parintilor: „Adevaratul blestem e atunci cand tu ca mama…”

 Fostul preot Daniel Balas, despre blestemul parintilor: „Adevaratul blestem e atunci cand tu ca mama…”

Preotii spun ca blestemul parintilor se prinde foarte usor si nu sunt putini acei credinciosi care,

sufocati de necazuri si neimpliniri, isi dezvolta convingerea ca toate le se intampla din cauza ca au fost blestemati.

Fostul preot Daniel Balas sustine ca blestemul parintesc nu exista, dar exista programare.

Odata instalate anumite convingeri in mintea copilului, acesta isi va ghida in mod inconstient viata dupa aceste convingeri:

„Dumnezeu nu-i da alta traiectorie in viata copilului doar pentru ca l-a blestemat mama, dar in mintea copilului se instaleaza niste programe„.

Intr-un videoclip postat pe retelele sociale, Daniel Balas explica ce se intampla atunci cand parintii isi blestema copiii.

„Sunt foarte multe mame care arunca cuvinte si au impresia ca fiii lor or sa prinda alta traiectorie in viata. In ultima mea zi la parohie au venit doi tineri, frati,

si mi-au zis ca vor sa-i dezleg. ‘Suntem legati de mama. Ne-a blestemat si de atunci parca viata noastra a luat o alta traiectorie.

Eram intr-o seara acasa, tata facea un gratar si mama o luase pe raspinca, ca mai trage pe la masea si dupa ce s-a imbatat a inceput sa ne blesteme. I-a zis surorii mele ceva, asta i-a intors cuvantul, mi-a zis si mie ceva, i-am zis sa-si vada de treaba ei, si a inceput sa ne blesteme.

La cateva saptamani sor-mea s-a despartit de iubitul ei, iar eu, dupa ce ca n-aveam iubita, cunoscusem si eu o fata de doua zile, nici aia nu s-a mai lipit de mine. Desi am masina, am casa, am situatie’.

Integral pe noutăți.info