O polițistă căsătorită, implicată în multiple acte amoroase cu 6 ofițeri de la secție

 O polițistă căsătorită, implicată în multiple acte amoroase cu 6 ofițeri de la secție

O mică secție de poliție din statul american Tennessee a fost zguduită de acuzații grave de abatere sexuală,

după ce o femeie ofițer căsătorită s-ar fi „destrăbălat” cu șase ofițeri bărbați, inclusiv în timpul orelor de serviciu, potrivit NY Post.

Polițista Maegan Hall și colegii ei din secția La Vergne, statul Tennessee, au intrat în colimatorul anchetatorilor americani după ce s-ar fi implicat într-o „aventură sexuală sălbatică” la locul de muncă.

Potrivit NY Post, activitățile ilicite includeau trimiterea de poze murdare, petreceri în cada cu hidromasaj „Girls Gone Wild” și relații sexuale cu colegii din secția de poliție.

Mesajele compromițătoare de pe rețelele sociale au dus la suspendarea lui Maegan Hall, dar și la concedierea sergentului Lewis Powell, ofițerului Juan Lugo, sergentului Ty McGowan și detectivului Seneca Shields, conform unei investigații interne din decembrie.

Alți doi ofițeri care ar fi participat la petrecerile neortodoxe cu Hall- Patrick Magliocco și Larry Holladay- și-au păstrat locurile de muncă, dar au fost suspendați, potrivit rapoartelor citate de presa americană.

Dezmăț la secția de poliție din La Vergne

Întâlnirile dintre colegii de serviciu au avut loc la hoteluri și la petreceri în casele altor ofițeri sau pe o barcă cu motor.

Integral pe bwm.ro