Rugăciunea de dimineață. Ce rugăciune să spui după ce te trezești ca să fii ferit de rău

 Rugăciunea de dimineață. Ce rugăciune să spui după ce te trezești ca să fii ferit de rău

Din primii ani de viață, toți credincioșii au fost învățați că este bine să se roage,

indiferent că o faci pentru împlinire, sănătate sau mulțumire.

Rugăciunea de dimineață ne ajută să ne facem ordine în gânduri, reușim să fim mai calmi.

Persoanele care ne învață de mici să fim credincioși și să credem în Dumnezeu au fost întotdeauna bunicii. Ei mereu ne-au îndrumat să fim mai buni la suflet și mai înțelepți.

Credincioșii susțin că rugăciunea zilnică de dimineață ajută la eliminarea stresului, astfel poți avea o atitudine pozitivă. Rugăciunea energizează inima unui credincios prin puterea Spiritului.

Prin sinceritatea inimii, spiritul tău este profund pătruns de credință și iubire, o credință care poate muta și munții și o iubire care depășește orice. Este de înțeles că dacă îți oferi rugăciunea cu sacrificiu, iubirea pe care o porți se manifestă pe deplin.

Pentru a rosti Rugăciunea de dimineață, este important pentru orice bun credincios să fie în fața unei icoane și să-și facă Sfânta Cruce. Pentru a fi ferit toată ziua de cele rele, credincioșii pot să rostească această rugăciune:

,,Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac și astfel, ținând la mine, să Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, că nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochii minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind în noi inimile noastre și toate împreună au făcut temniță în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, așa risipind în deșert zilele noastre, umbriți și dosădiți până la pământ.“

Integral pe bwm.ro