Mesaje de condoleanțe – gânduri pe care le poți trimite persoanelor dragi în momentele triste

 Mesaje de condoleanțe – gânduri pe care le poți trimite persoanelor dragi în momentele triste

Pierderea unei persoane dragi este, fără îndoială, una dintre cele mai triste și emoționante încercări ale vieții.

Gândurile trimise celor apropiați în momentele grele sunt un mod sincer de a ne exprima regretul și sprijinul în caz de orice nevoie.

Vezi o listă cu mesaje de condoleanțe pe care le poți trimite prietenilor sau cunoscuților în momentele grele.

Mesajele de condoleanțe pot fi o alinare pentru persoanele aflate în suferință sau pentru orice familie îndoliată.

Cuvintele simple, dar sincere sunt cele mai potrivite în momentele grele, așa că am făcut o listă cu mesaje de condoleanțe scurte și emoționante.

Mesaje de condoleanțe

 • S-a stins o fiinţă atât de dragă, lăsând în urmă durere si tristeţe. În aceste clipe atât de grele pentru tine îţi suntem alături. Sincere condoleanţe!
 • Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Odihnească-se în pace!
 • În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!
 • Nici nu pot să-mi imaginez cât de mare e durerea ta. Îmi pare foarte rău și mă rog să ai putere în aceste momente dificile.
 • Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a plecat dintre noi. Fie că dragostea familiei și a prietenilor să reprezintă sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. Cele mai sincere condoleanțe!
  • Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţa atât de dragă ţie a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de voi. Sincere condoleanţe!
  • Gândurile și rugăciunile mele sunt cu voi în aceste momente de durere. Sincere condoleanțe.
  • Am aflat cu tristețe fără margini de pierderea ființei dragi. De azi înainte nu-l vom mai caută la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom caută doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai plecă niciodată.