Cum să te ferești de șmecheri – Mafia Funerară

 Cum să te ferești de șmecheri – Mafia Funerară

Cum să te ferești de șmecheri – Mafia Funerară

Da, chiar și în aceste clipe puteți întâlni persoane care vor încerca să vă păcălească și să profite de slăbiciunea dumneavostră de moment.

Cel mai sigur, încercati sa fiți atenți și să refuzați politicos persoanele necunoscute ce vă pot aborda chiar la morga sau pe colidorul spitalului și va vor oferi servicii de tip funerar. Aceștia pot fi interesați doar de banii dumneavostră și nu să vă ajute să rezolvați problemele.

Funerar Trans – Repatrieri Europa 

Poate fi considerată o situație suspectă dacă firma pe care ați contactat-o refuză să vă trimită în scris un precontract care să conțină toate specificațiile legate de servicii și prețuri sau daca o firmă pe care doar ați contactat-o continuă să vă sune fără ca dumneavoastră saă fi cerut acest lucru și vă face oferte din ce în ce mai mici ca preț. De regulă, o firmă serioasă, cu demnitate și respect față de clientii săi, vă va oferi imediat orice informație de care aveti nevoie, fie că este de ordin financiar sau legat de detalierea unui serviciu. Informațiile rapide, hotărâte și precise vă vor ajuta în luarea unei decizii responsabile și imediate.

Orice companie de repatrieri internaționale de persoane decedate care dispune de logistica necesară va lua în considerare și o variantă alternativă. De exemplu, în cazul unei repatrieri vor trebui luate în considerare cel puțin două variante de transport: una cu avionul și una de transport terestru (atunci când distanțele în km sunt aceptabile) urmand ca dumneavostră. să puteți alege varianta pe care o preferați.

Apelând la firma FunerarTrans, te poți baza pe profesionalismul, experiența și etica profesională pe care le-am dobândit în decursul vremii. Și nu în ultimul rând, ne onoram întodeauna promisiunile facute familiei !