Orice ajutor oricat de mic pentru ea in momentele astea grele conteaza si doar cu ajutorul dumneavoastra si al lui Dumnezeu ea va reusi sa fie

 Orice ajutor oricat de mic pentru ea in momentele astea grele conteaza si doar cu ajutorul dumneavoastra si al lui Dumnezeu ea va reusi sa fie

Haideti sa ii facem ziua de nastere mai frumoasa lui miri ..orice ajutor oricat de mic pentru ea in momentele astea grele conteaza si doar cu ajutorul dumneavoastra si al lui Dumnezeu ea va reusi sa fie din nou un copil fericit.Peste 4 zile este ziua ei de nastere si doar dumneavoastra puteti sa ii faceti un cadou prin o donatie oricat de mica ..pentru multi oameni 15-20 de lei nu insemana nimic insa pentru miri poate insemna o noua viata.

Va rog din tot sufletul meu sa ne ajutati si sa faceti o minune pentru Miri a noastra ..

Datorita unor oamenii cu suflet mare se vor organiza tombole cu diferite premii pe grupul destinat lui Miri . Participarea la tomobole se face pe baza de numere( fiecare numar costa 5 lei) Va rog sa intrati pe grupul „impreuna putem să invingem” si sa o ajutati pe Miri.

Maria(sau miri cum ne place nouă sa ii zicem ) este o fetiță de patru anișori din ilfov și ca orice copilaș de vârsta ei este zâmbăreață, jucăușă și cu chef de viață. Din pacate viata nu este asa roz cum ar trebui sa fie si Maria in urma cu 2 săptămâni a fost diagnosticata leucemie mieloblastică acută și are nevoie de chimioterapie și transplant de măduvă. Toti medicii ne-au spus că fetița are nevoie urgentă de un transplant de măduvă, operaţie care, cu tot cu tratament, costă în Italia 70.000 de euro. Pentru că statul român nu decontează o asemenea operație ne am decis sa apelăm la sufletul bun al oamenilor si speram ca, cu ajutorul dumneavoastra sa reusim cat mai repede sa strângem suma necesara pentru ca doar asa Miri a noastra va reusi sa învingă aceasta boala necruțătoare.

Cine doreşte poate face donaţii o poate în conturile:
Lei:RO48RZBR0000060021757017 pe numele Spanu Eugen
Euro: RO33RZBR0000060021706750 pe numele Spanu Elena