Horoscop 6 ianuarie 2021 . Leii ar putea să se angajeze în altă parte

 Horoscop 6 ianuarie 2021 . Leii ar putea să se angajeze în altă parte

HOROSCOP 6 IANUARIE VĂRSĂTOR

 

Se poate să vină pe la voi cineva în vizită să stați la un pahar de vorbă, tot e sărbătoare și o să aveți o stare de spirit și mai bună.

 

HOROSCOP 6 IANUARIE PEȘTI

 

Poate începeți niște cursuri, o specializare și o să vă orientați spre alt serviciu, sau veți lucra pe alt post, dacă se ivește ocazia.

 

HOROSCOP 6 IANUARIE BERBEC

 

Se poate să primiți un rest de plată de anul trecut, sau abia acum să vă luați cadourile de la serviciu, dacă n-ați mai ajuns pe-acolo.

 

HOROSCOP 6 IANUARIE TAUR

 

Apar obiective noi la orizont și o să urgentați niste demersuri ca să profitați de o conjunctură favorabilă – să semnați un contract, un parteneriat.

 

HOROSCOP 6 IANUARIE GEMENI

 

O reușită la care ați tot sperat de la sfârșitul anului și o să vă gestionați altfel și timpul și banii în perioada asta, ca să vă descurcați cu toate obligațiile.

 

HOROSCOP 6 IANUARIE RAC

 

Se poate să prelungiți un contract dacă v-a adus profit și o să răsfoiți și oferta pe anul în curs, că poate se conturează ceva deosebit, atractiv, ca bani.

 

HOROSCOP 6 IANUARIE LEU

 

S-ar putea să vreți să vă angajați altundeva că s-aveți mai mare libertate de exprimare, să nu vă fie îngrădită personalitatea.

 

HOROSCOP 6 IANUARIE FECIOARĂ

 

O să vă intre niște bani în cont și se poate să refaceți proviziile din cămară, și vedeți și pe care dintre facturi o puteți plăti, sau o fi vreo taxă.

 

HOROSCOP 6 IANUARIE BALANȚĂ

 

Veștile sunt și bune și mai așa și-așa, cu partenerul de cuplu sunt clare – pentru că vă iubiți.

 

HOROSCOP 6 IANUARIE SCORPION

 

Se poate să lucrați cu altcineva, poate o s-aveți alt șef, ori v-oți fi decis să-ncercați o muncă, diferita de tot ce-ați făcut pan-acum.

 

HOROSCOP 6 IANUARIE SĂGETĂTOR

 

E posibil să-ncepeti un proiect nou și să fie o contribuție – de grup – chit că munca o s-o faceți de-acasă, din fața calculatorului.

Sursa : stirileprotv.ro