Horoscop 8 martie, cu Neti Sandu. Balanțele au de gând să se mute cu partenerul într-o locuinţă mai spaţioasă

 Horoscop 8 martie, cu Neti Sandu. Balanțele au de gând să se mute cu partenerul într-o locuinţă mai spaţioasă

Horoscop 8 Martie 2021 PEŞTI

Starea de bine poate fi întreţinută de cineva căruia-i pasă de voi şi o să deveniţi creativi, o să inventaţi ceva din care să scoateţi bani. Întâlnire de afaceri – posibil şi online – ca să vă puneţi de acord în privinţa condiţiilor contractuale şi să nu vi se pară o corvoadă ce faceţi.

Horoscop 8 Martie 2021 BERBEC

E bine s-aveţi un ochi aţintit asupra sănătăţii şi să vă programaţi la doctor dacă simţiţi că e ceva în neregulă. Se roagă cineva de voi să vă implicaţi într-o activitate care să v-aducă notorietate, să produceţi ceva care să se vândă bine, şi să faceţi bani frumoşi.

Horoscop 8 Martie 2021 TAUR

Se poate să bateţi palma pentru un contract care să vă scoată în lumina reflectoarelor şi să se vorbească – de bine – despre voi. Daţi drumul proiectelor mai vechi care-au aşteptat ok-ul şi o să intraţi într-o altă etapă profesională, de alt calibru.

Horoscop 8 Martie 2021 GEMENI

Poate prindeţi o oportunitate să lucraţi în alt oraş, poate fi în altă ţară şi dacă nu întâlniţi restricţii, vă duceţi. O să vă interesaţi de obţinerea unui credit, asta numai dacă e stabilitate în sfera profesională ca s-aveţi cum să achitaţi ratele, altminteri nu vă hazardaţi.

Citeste intreaga stire pe : https://stirileprotv.ro/show-buzz/horoscop/horoscop-8-martie-cu-neti-sandu-balantele-au-de-gand-sa-se-mute-cu-partenerul-intr-o-locuinta-mai-spatioasa.html