Predicțiile lui Nostradamus pentru 2021 – Biserica va deveni o „barcă de salvare” pentru tot mai mulți oameni!

 Predicțiile lui Nostradamus pentru 2021 – Biserica va deveni o „barcă de salvare” pentru tot mai mulți oameni!

Predictiile lui Nostradamus pentru 2021

Celebrul Nostradamus s-a născut în Saint Rémy de Provence, în sudul Franței, la 14 decembrie 1503 și a fost un renumit medic, cabalist și farmacist francez, cunoscut mai ales pentru cartea sa Les Prophéties , prima ediție fiind publicată în anul1555.

Profețiile lui Nostradamus sunt exprimată în versuri, numite catrene. Multe dintre prezicerile sale, cum ar fi ascensiunea la putere a lui Adolf Hitler și al doilea Război Mondial, s-au dovedit a fi exacte.

Nostradamus a scris 6338 de profeții, multe dintre ele îndeplinite. Profețiile sale acoperă o perioadă care ajunge la anul 3797. Secretul previziunilor sale nu este cunoscut.

Catrenele lui Nostradamus continuă să fascineze lumea, deși au fost scrise cu aproape cinci secole în urmă. Peste 70% din profețiile sale s-au împlinit până acum, iar unele dintre cele mai groaznice predicții sunt destinate anului 2021.

Iată câteva dintre predicțiile lui Nostradamus pentru 2021:

Apocalipsa zombie
Un om de știință rus va crea o armă biologică și va produce un virus care poate transforma omenirea în zombi și cu toții vom fi trai o transformare în viitorul apropiat.

„Puțini tineri: pe jumătate morți pentru a începe.

Mort de ciudă, el îi va face pe ceilalți să strălucească,

Și într-un loc exaltat să apară niște rele mari:
Concepte triste vor veni pentru a dăuna fiecăruia,

Temporal demn, Liturghia să reușească.

Părinți și mame morți de nenorociri infinite,

Femeile în doliu, pestilentul ei monstru:

Cel Mare să nu mai fie, toată lumea să se sfârșească ”

O foamete de proporții biblice

Nostradamus a prezis că primele semne ale sfârșitului lumii vor fi foametea, cutremure, diferite boli și epidemii, iar aceste evenimente deja le vedem în preajmă. Pandemia de coronavirus din 2020 reprezintă începutul unei serii de evenimente nefavorabile, care vor afecta populația lumii.

Integral pe stireamedicala.com