Povestea impresionantă a românului care a îngrijit 16 ani o bătrână și s-a ales cu o avere uriașă. Ce a pățit la scurt timp de la moartea femeii

 Povestea impresionantă a românului care a îngrijit 16 ani o bătrână și s-a ales cu o avere uriașă. Ce a pățit la scurt timp de la moartea femeii

Lido, o zonă de reşedinţă a dogilor veneţieni, în alte vremuri, care a căpătat și renumele de ”Insula de aur” a devenit atât coșmar, cât și rai pentru un român, după 16 ani de muncă.

Povestea impresionantă a românului care a îngrijit 16 ani o bătrână și s-a ales cu o avere uriașă

Este vorba de povestea românului Geeorge Dobre, care a devenit milionar, după ce timp de 16 ani a avut grijă de o femeie, în Italia. În 2012 George nici nu visa să ajungă să vadă cum arată suma pe care a moștenit-o de la femeia de care a avut grijă, nu mai vorbim de restul lucrurilor primite prin testament, după decesul acesteia. Nefastul eveniment, cel al decesului femeii în vârstă de 57 de ani, pe numele ei Paola Fagarazzi, a avut loc în 2012.

Tânărul nostru avusese grijă de Paola Fagarazzi timp de 16 ani, mulți bănuind că între cei doi ar fi fost mai mult decât atât, dar se pare că aceste zvonuri nu s-au dovedit a fi adevărate, nici până în ziua de azi. Ceea ce se știe sigur este că Paola Fagarazzi, cu câteva luni înainte de a muri, lăsase un testament prin care îi lăsa toată averea tânărului român.

Averea era estimată la aproximativ 6 milioane de euro, sub forma a mai multor proprietăți, a cărora valoare de piață era una considerabilă, dar și bani depuși în bănci și mai multe spații comerciale. Toată această avere, după decesul femeii, i-a rămas tânărului român, dar cum nimic nu e întotdeauna roz, nici viața lui George nu a fost una ușoară.

Ce a pățit la scurt timp de la moartea femeii

Imediat după decesul femeii, rudele italiencei au atacat în instanță testamentul lăsat de Paola Fagarazzi, iar la adresa tânărului au fost aduse acuze grave, de concubinaj, manipulator sentimental și, ulterior, după ce autoritățile au intrat pe fir, chiar suspect de crimă cu premeditare. Timp de trei ani tânărul a trăit cu această suspiciune, dar la finalizarea anchetei, după deshumarea corpului femeii, s-a constatat că aceasta murise din cauza unui atac cerebral, iar George a fost absolvit de orice vină. Autoritățile l-au repus în drepturi asupra moștenirii de peste 6 milioane de euro, iar acum trăiește ca în paradis.

Sursa:  playtech.ro