Mihai Bendeac, testat pozitiv cu coronavirus: ‘În cinci minute am avut toate simptomele’

 Mihai Bendeac, testat pozitiv cu coronavirus: ‘În cinci minute am avut toate simptomele’

Mihai Bendeac a anunțat că a fost testat pozitiv cu coronavirus, după ce a participat la înmormântarea bunicului său, iar preotul care a oficiat slujba era infectat. Actorul a făcut dezvăluirea în timpul unei emisiuni filmate în condiții speciale, acasă.

Mihai Bendeac a explicat că întreaga sa familie a avut de suferit după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus: mama, tatăl, fratele, unchiul și mătușa.

Bendeac a explicat și cum a ajuns să fie infectat cu coronavirus. A participat la înmormântarea bunicului său, iar preotul care a oficiat slujba era infectat cu noul coronavirus. La scurt timp după înmormântare, atât actorul, cât și restul familiei sale au început să aibă simptome specifice infecției care a făcut ravagii în întreaga lume.

Mihai Bendeac, infectat cu coronavirus

Actorul a explicat că boala s-a manifestat timp de două zile.

„Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele.”, a declarat Mihai Bendeac. Acesta a mai explicat că a avut dureri musculare, stări de oboseală accentuată, dar și că a rămas fără gust și miros. După diagnosticul confirmat, Bendeac a intrat în izolare.