Schimbări la vârful Spitalului de Boli Infecțioase din Timişoara. Medicul care a vindecat multe cazuri de COVID-19, manager

 Schimbări la vârful Spitalului de Boli Infecțioase din Timişoara. Medicul care a vindecat multe cazuri de COVID-19, manager

Ministerul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a decis să facă o rocadă între managerul şi directorul medical de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, după ce mandatul managerului se încheia în aceste zile.

Astfel, managerul Voichiţa Lăzureanu a devenit director medical, iar directorul medical Cristian Oancea este, începând de luni, manager, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Concursul pentru postul de manager a fost suspendată pe perioada pandemiei de coronavirus, iar acum echipa de conducere rămâne aceeaşi şi este de aşteptat ca cei doi doctori valoroşi să colaboreze la fel de bine ca până acum. La Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara mai sunt internaţi 39 de pacienţi cu coronavirus, dintre care cinci la Terapie Intensivă.

Peste 450 de oameni au fost vindecaţi de COVID-19 de la începutul pandemiei la Timişoara.

Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara este unul dintre cele mai performante din țară în ceea ce privește lupta cu pandemia de Sars-CoV2.

Syrsa: antena3.ro