Cum au reușit să scape de închisoare 4 tineri din Suceava care au bătut crunt un bătrân

 Cum au reușit să scape de închisoare 4 tineri din Suceava care au bătut crunt un bătrân

Patru tineri din Suceava care au bătut crunt un bătrân și i-au luat pensia au scăpat de închisoare.

Potrivit presei locale, bătrânul ar fi fost bătut grav în curtea propriei case de către cei patru tineri. Aceștia s-ar fi înțeles să intre în casă peste bătrânul în vârstă de 68 de ani, despre care știau că locuiește singur și că abia luase pensia, transmite monitorulsv.ro.

„Când a deschis uşa şi a trecut de prag a fost prins de gât de primul inculpat, care l-a târâit până în mijlocul curţii şi l-a trântit pe spate, întrebându-l unde sunt banii, spunându-i totodată să nu răcnească, că scoate cuţitul şi îl omoară, după care l-a lovit de vreo 10 ori cu picioarele în zona corpului. În momentele imediat următoare, conform declaraţiei persoanei vătămate, aceasta a început să strige după ajutor, moment în care primul inculpat a strigat să vină şi ceilalţi trei inculpaţi, care aveau feţele acoperite, persoana vătămată fiind trântită la pământ din nou de către un alt inculpat şi lovită apoi în mod repetat, cu picioarele peste corp de către toţi cei patru inculpaţi”, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Întrucât cei doi câini lătrau, unul dintre agresorii intraţi în casă a ieşit şi a luat un par de pe prelata aşezată pe scuterul din curte şi a lovit unul din câini, omorându-l, după care a pus parul înapoi pe prelată”, se arată în rechizitoriul de trimitere în judecată.

Bătrânul a fost transportat la spital de urgență, cu răni grave.

Sursa: stirileprotv.ro