Adolescentă din Botoșani, în comă alcoolică după Evaluarea Națională. Ce note obținuse fata care a băut cu prietenii până s-a

 Adolescentă din Botoșani, în comă alcoolică după Evaluarea Națională. Ce note obținuse fata care a băut cu prietenii până s-a

O adolescentă din Botoșani a ajuns în comă alcoolică după afișarea rezultatelor la Evaluarea Națională. Puștoaica a obținut o medie peste 9 și și a sărbătorit reușita cu mult alcool.

Potrivit Monitorul de Suceava, adolescenta le-a spus părinților că iese în oraș cu mai mulți colegi pentru a sărbători rezultatele de la Evaluarea Națională, iar câteva ore mai târziu, era transportată la spital.

Părinții fetei au fost sunați de unul dintre colegii fetei, care le-a spus că aceasta se află în comă alcoolică și a fost transportată la spital.

Și la sat se poate! Maria-Elisabeta a luat 10 pe linie la Evaluarea Națională, fără nicio oră de meditații: „Nu mi-am dat voie să cred cu adevărat”

”Este cel puţin surprinzător. Părinţii erau în stare de şoc. Ei au ajuns de acasă la spital, în acelaşi timp cu ambulanţa. Nu ştiau nici ei nimic, ce a băut fata, unde a băut, cu cine. Dar din păcate cam aceasta este situaţia la cazurile de acest fel. Părinţii ştiu ceva, iar copiii ajung la spital din alte locuri şi anturaje. Fata aceasta a luat peste 9 la capacitate”, a spus un asistent din cadrul CPU Pediatrie.

Potrivit cadrelor medicale, de la afişarea notelor la evaluarea naţională nu mai puțin de zece copii au ajuns la spital, atât la Dorohoi, cât şi la Botoşani, din cauza consumului de băuturi alcoolice în exces.

Sursa a1.ro

Enable Notifications    OK No thanks