Bomba zilei. Telefoanele lui Ludovic Orban, probă la DNA în dosarul momentului

 Bomba zilei. Telefoanele lui Ludovic Orban, probă la DNA în dosarul momentului

Numele premierului Ludovic Orban ar apărea în dosarul UNIFARM. Și nu doar al lui Ludovic Orban, ci și al ministrului Finanțelor, Florin Cîțu. Social-democratul Radu Cristescu a afirmat, joi, la Antena 3 că firele dosarului Unifarm duc la premierul Ludovic Orban.

„Toate firele afacerii Unifarm duc tocmai la ‘șomerul’ dvs., Sică Mandolină. O apropiată a domnului Orban de la Primăria Generală a Capitalei, pe care a purtat-o peste tot, este implicată și arestată în acest dosar”, a afirmat Radu Cristescu.

Informația a fost comentată, vineri, de Adrian Ursu în emisiunea Exces de Putere, de la Antena 3.

„Sunt unii care spun că au făcut investigații în acest sens și care vin cu informații cum că domnul Orban ar fi dat niște telefoane pentru a favoriza această operațiune, spun cei care vor să-l lege neapărat pe Ludovic Orban de acest dosar”, a spus Adrian Ursu.

Consiliul de Administraţie al Unifarm a decis, miercuri, suspendarea din funcție a directorului general Ionel Adrian, plasat sub control judiciar de către DNA, după ce ar fi cerut 760.000 de euro mită pentru atribuirea unui contract pentru achiziția de măști și combinezoane în plină pandemie.