Primar din Alba care a vrut să cumpere ‘puicuțe tinere la o lună’, blocat de Facebook: „Au înnebunit salcâmii, mulțumesc”

 Primar din Alba care a vrut să cumpere ‘puicuțe tinere la o lună’, blocat de Facebook: „Au înnebunit salcâmii, mulțumesc”

Un edil din județul Alba care a postat pe pagine de Facebook că vrea să cumpere niște „puicuțe” a ajuns să fie blocat pentru 24 de ore de rețeaua socială pentru „încălcarea standardelor comunității”.

Primarul comunei Șpring, Daniel-Gheorghe Rusu, a fost protagonistul unei situații amuzante în mediul online, scrie alba24.ro.

El a postat pe 25 iunie un mesaj în care spune: „cine are de vânzare 8 – 10 puicuțe la o lună și la ce preț? Mulțumesc”.

Însă, rețeaua socială a interpretat greșit statusul său și l-a blocat pentru 24 de ore, pentru că postarea „încalcă standardele comunității noastre privind armele de foc, drogurile și alte bunuri cu regim special”.

„Au înnebunit salcâmii, mulțumesc Facebook

El a revenit sâmbătă un nou mesaj, în care povestește ce a pățit.

„Salutare frați români! Au înnebunit salcâmii! Iată de ce am fost blocat 24 ore…mulțumesc Facebook, nu o să mai cumpăr găini în viata mea…”, a scris Daniel Gheorghe Rusu pe Facebook după ce i-a fost redat accesul.