Doliu în PSD

 Doliu în PSD

Doliu in PSD! A murit din pricina COVID-19

Doliu in PSD! A murit din pricina COVID-19 Primarul comunei Băluşeni, Neculai Stratulat, care a fost diagnosticat cu COVID-19, a murit, miercuri, în Institutul de Pneumoftiziologie din Bucureşti.

Doliu in PSD! A murit din pricina COVID-19Primarul localităţii Băluşeni a fost transferat în urmă cu aproximativ două săptămâni la spitalul din Bucureşti, ca urmare a altor afecţiuni de care suferea.

Neculai Stratulat avea 71 de ani şi era membru al Partidului Social Democrat. Era primar din 2008 şi se afla la al treilea mandat. Înainte de a fi primar, el a fost directorul sucursalei din Botoşani a fostei Bănci Agricole, potrivit realitateadinbotosani.net

Neculai Stratulat fusese internat mai întâi în județl Botoșani, apoi a fost transferat în urmă cu circa două săptămâni în București.

Absolvent al Facultății de Economie din cadrul Universității Al. I. Cuza Iași și al Institutul Bancar Român, a fost timp de 11 ani director al fostei Bănci Agricole până când a devenit primar al localității botoșănene Bălușeni.

Enable Notifications    OK No thanks