Membru PNL, amenințări la adresa unui manager de spital: ”Mă duc până la Orban”

 Membru PNL, amenințări la adresa unui manager de spital: ”Mă duc până la Orban”

Președintele organizației PSD Bacău, Dragos Benea condamnă comportamentul memrilor PNL din teritoriu despre care afirmă că fac ”trafic de influență și proferează amenințări mafiote la adresa celor care-și fac treaba, pentru simplul motiv că-și fac treaba”. Benea a prezentat exemplu lui Florin Diaconu, ”consilierul penal al prefectului de la PNL”, care a amenințat un manager de spital pentru a-și proteja relațiile.

Un consilier PNL l-a amenințat pe directorul unui spital că va face apel la intervenția premierului Ludovic Orban pentru unul dintre protejații lui. Discuția telefonică dintre cei doi a fost făcută publică de senatorul Dragos Benea. În această înregistrare, consilierul PNL îi cere managerului spitalului din Buhuși să nu-l mai deranjeze pe unul dintre medici pentru că este ”omul lui”. Acesta a fost apostrofat de manager pentru că a refuzat să semneze foaia de triaj.

”Ce fac oamenii puși pe funcții în teritoriu de guvernarea PNl?
Fac trafic de influență și proferează amenințări mafiote la adresa celor care-și fac treaba, pentru simplul motiv că-și fac treaba!
– Florin Diaconu, consilierul penal al prefectului de la PNL, s-a lansat în amenințări la adresa managerului de la Spitalul Buhuși, dl. Constantin Poiană, pentru că penelistul Diaconu are Pile, Cumetrii și Relații de protejat în acel spital.”, a scris Dragos Benea, pe pagina sa de Facebook.

Ce fac membrii PNL: ”Revoltător și inacceptabil!”

”- Diaconu, un politruc cu dosar de incompatibilitate la ANI și datorii de sute de mii de euro la bănci, pus la cancelaria Prefectului pe post de cărător de geantă, îl amenință pe Poiană cu sperietoarea Orban pentru simplul fapt că managerul care a schimbat la față Spitalul Buhuși își face datoria și face curățenie în resursa umană a acelei unități medicale.
– Asta să fie oare mulțumirea ptr că Spitalul Buhuși, alături de SJU Bacău și Spitalul Onești, a dus greul luptei anti-covid19, în timp ce spitalele primarilor-vătafi PNL de la Comănești și Moinești au fost protejate de Prefectură & PNL? Amenințări și trafic de influență sub imperiul amenințărilor
– Eu înțeleg că la PNL toți cărătorii de geantă visează că au bastonul de mareșal în geantă, dar Diaconu – pentru care PNL n-a reușit să-i organizeze „concurs pe bune” ptr șefia OCPI – a întrecut demult măsura!!!”, a mai susținut membrul PSD.

Enable Notifications    OK No thanks