Cântecul cu vocea lui Klaus Iohannis făcut celebru de Mircea Badea

 Cântecul cu vocea lui Klaus Iohannis făcut celebru de Mircea Badea

Mircea Badea a făcut recent celebru un cântec cu vocea lui Klaus Iohannis. Melodia, numită „Klaus Iohannis – Jo Napot Kivanok” a fost postată pe canalul de Youtube „Nazef” și a strâns deja peste 220.000 de vizualizări. Chiar autorul spune despre acest gen de cântec că e o „caterincă muzicală”.

Klaus Iohannis a venit cu celebrul mesaj în limba maghiară „Jo Napot Kivanok, PSD” după ce pe masa Senatului a ajuns un proiect de lege care prevedea că Ținutul Secuiesc devine regiune autonomă cu personalitate juridică a fost adoptat tacit de Camera Deputaților.

Cu acea ocazie, șeful statului a lansat o acuzație dură la adresa PSD spunând că luptă pentru a da Ardealul Ungariei, în colaborare cu UDMR.

Astfel, în cadrul discursului pe care l-a susținut, Klaus Iohannis a spus: „Jó napot kívánok, PSD!” și „Jó napot, Ciolacu!”

Afirmația rostită ironic de președintele Klaus Iohannis și pe care mulți români nu au înțeles-o, a fost doar un salut la adresa PSD și a lui Marcel Ciolacu,

„Jó napot” înseamnă „bună ziua”, iar „kívánok” înseamnă „eu vă doresc”, astfel încât, împreună, afirmația „jó napot kívánok” înseamnă: ”Vă doresc o zi bună”.

 

Enable Notifications    OK No thanks