Mihai Neșu, în doliu. „Vei fi pentru totdeauna in sufletele noastre”. A murit la doar 28 de ani!

 Mihai Neșu, în doliu. „Vei fi pentru totdeauna in sufletele noastre”. A murit la doar 28 de ani!

Mihai Neşu a anunțat luni moartea unui bun prieten și coleg care s-a stins la doar 28 de ani din cauza unei boli necruțătoare. Vasile Bâlc fusese diagnosticat cu leucemie în decembrie 2019. În ciuda eforturilor medicale şi financiare, tânărul nu a putut să învingă boala.

După ce a aflat trista veste, Mihai Neşu a postat un mesaj cutremurător pe Facebook.

„Dragi prieteni,

Vasile cutezatorul, creativul, colegul si prietenul nostru, Vasile cel plin de viata, care era mereu atat de dornic sa cunoasca lumea, sa calatoreasca, Vasile cel sensibil, asa cum l-am cunoscut noi, cu multa dragoste pentru copii, Vasile ne priveste acum de sus, din inaltimi, vede de-acolo locuri pe care nu a apucat sa le vada. Vasile e un suflet frumos, asa l-am cunoscut, un om vesel, darnic, puternic, care a vrut sa lupte pana in ultima clipa pentru viata. Ne-a dat o lectie de viata.

Stim ca de acolo de sus va fi cu noi, cu toti cei ai fundatiei, cu toti cei dragi ai lui, in toate locurile in care a fost si pe care ar mai fi vrut sa le vada.

Vasile, ne bucuram ca te-am cunoscut, ca ne-a intalnit Dumnezeu! Te-am indragit maxim 🙂 Iti multumim pentru tot. Dumnezeu sa te primeasca in Rai!

Vasile a plecat in urma cu cateva minute dintre noi. Va multumim pentru toate gandurile bune.

Cu ochii lui buni, lipsit de durere, ne va privi de sus”, a scris Mihai Neşu.

Enable Notifications    OK No thanks