Simona Halep şi-a anunţat revenirea! A câştigat primul meci pe care l-a jucat după pauză: „S-a schimbat viaţa mea”

 Simona Halep şi-a anunţat revenirea! A câştigat primul meci pe care l-a jucat după pauză: „S-a schimbat viaţa mea”

Simona Halep a fost prezentă la Cluj, unde a jucat un meci demonstrativ, de dublu mixt, alături de Gabriela Ruse, câștigătoarea Winners Open, Horia Tecău și Marius Copil.

Circuitul feminin profesionist se va relua pe 3 august, odată cu turneul de la Palermo, iar Simona Halep a dezvăluit că este foarte probabil ca redebutul în sezon să aibă loc pe zgura din Italia, la începutul lunii viitoare.

Halep și Tecău, învingători la Winners Open, la dublu mixt

Simona Halep şi Horia Tecău au învins perechea Marius Copil / Gabriela Ruse cu 6-3, 6-4, duminică, în meciul de dublu mixt care a încheiat turneul demonstrativ Winners Open, de la Cluj-Napoca. Halep şi Tecău, care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de dublu mixt, au obţinut victoria într-o oră şi jumătate.

Turneul, dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari, a fost primul turneu de tenis care a avut loc în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus, pe zgură, la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităţilor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.

La turneu au participat şase jucătoare române, Irina Begu (81 WTA), Irina Bara (159 WTA), Jaqueline Cristian (162 WTA), Gabriela Ruse (177 WTA), Georgia Crăciun (354 WTA), Miriam Bulgaru (387 WTA).

Accesul publicului a fost interzis, iar meciurile au fost transmise live pe DigiSport şi pe pagina de Facebook a Sports Festival.

Simona Halep vrea să joace la Palermo

S-a schimbat viața mea. Totul este diferit acum. Faptul că nu am mai călătorit a reprezentat și un avantaj, pentru că m-am putut odihni mai mult, mi-am dorit acest lucru.

E greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători din nou liniștiți, pentru că este puțin îngrijorător. Nu am luat o decizie definitivă în privința revenirii în circuit, dar sper să încep cu Palermo”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep a disputat ultimul meci oficial pe 22 februarie, când se impunea în finala turneului de la Dubai, după o finală cu Elena Rybakina, câștigată 3-6, 6-3, 7-6 (5).

Enable Notifications    OK No thanks