Cristi Borcea a făcut spectacol la botezul lui Pițurcă Junior! În ce ipostaze a fost surprins

 Cristi Borcea a făcut spectacol la botezul lui Pițurcă Junior! În ce ipostaze a fost surprins

Cristi Borcea a făcut spectacol la botezul  nepotului lui Victor Pițurcă. În imaginile postate de Alex Pițurcă pe rețelele sociale se vede cum fostul șef de la Dinamo se distrează alături de ceilalți meseni. Și chiar fredonează versurile cântate de artistul chemat la  botez.

Petrecerea a avut loc în aer liber, mai exact la Palatul Mogoșoaia, iar modelul Cristina Ich a întreținut atmosfera la botezul fiului ei și a cântat cu invitații mai multe melodii în limba italiană.

Iubita lui Alex Pițurcă a povestit pe o rețea socială, că nu se gândea că un botez este atât de greu de pregătit, astfel că, toate planurile pe care le aveau cu privire la o viitoare nuntă vor fi reconsiderate.

Cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste.

„Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu”, a declarat Alex Piţurcă, potrivit Click.

Enable Notifications    OK No thanks