Bianca Drăgușanu vrea să devină profesoară. Blonda își va deschide o

 Bianca Drăgușanu vrea să devină profesoară. Blonda își va deschide o

Dacă ea este o divă, atunci vrea să lase și ceva ”moștenire”. Bianca Drăgușanu, căci despre ea este vorba, nu se lasă și spune că vrea să devină profesoară. Blonda este hotărâtă și susține că își va deschide prima ”școală de dive” din România.

  • Bianca Drăgușanu vrea să devină profesoară.
  • Blonda își va deschide prima ”Școală de dive” din România.

Diva supremă a showbiz-ului românesc a aruncat în spațiul public bomba momentului. Bianca Drăgușanu, cunoscută pentru eleganța de care dă dovadă mereu, dar și pentru imaginea perfectă pe care o afișează cu orice apariție pe care o are, vrea acum să devină profesoară.

Dar, nu orice profesoară, ci profesoară de stil, perfecțiune, eleganță, rafinament. Da, v-ați prins! Iubita lui Bodi se visează ”profesoară de dive”.

Și cum acest lucru pare puțin probabil, să știți că nu este deloc așa. Și asta pentru că blonda este hotărâtă să își deschidă propria ”școală de dive”, în care să fie și directoare, profesoară și modelul elevelor sale.

Bianca Drăgușanu vrea să devină profesoară

”Eu vreau să deschid o ”școală de dive”. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la ”școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Așadar, dacă voiați să deveniți adevărate dive, dar nu știați ce anume trebuie să faceți, iată că acum Bianca Drăgușanu vă vine în ajutor. Tot ce vă rămâne de făcut este să îi urmați sfaturile.

Enable Notifications    OK No thanks