Lora, mesaj important pentru românii care nu poartă masca de protecție. “Doar pentru că unii au mințit…”

 Lora, mesaj important pentru românii care nu poartă masca de protecție. “Doar pentru că unii au mințit…”

Lora este extrem de revoltată, pentru că foarte mulți români refuză să poarte masca de protecție. Astfel că vedeta a decis să le transmită un mesaj important celor care se încadrează în această categorie.

  • Lora, mesaj pentru cei care refuză purtarea măștii de protecție.
  • Ce le-a transmis vedeta?

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, sunt blocați în Bali de la începutul pandemiei. Zborurile li s-au anulat de mai multe ori și nu au cum să ajungă în România. Ei au mers acolo pentru o vacanță de două săptămâni, dar au trecut deja patru luni de când au plecat.

Chiar dacă este departe de casă, Lora se gândește la români și la binele lor. Revoltată din cauza faptului că foarte mulți români nu poartă masca de protecție și nu respectă regulile impuse de autorități, vedeta a transmis un mesaj important.

Lora a luat atitudine și i-a îndemnat pe români să respecte întocmai regulile. Ea a afirmat că nimeni nu are niciun interes să mintă într-o astfel de situație. Mai mult de atât, blondina a susținut că toată lumea a pierdut ceva în contextul pandemiei de coronavirus.

.”Acum, în lupta cu un dușman invizibil care se transmite pe calea aerului..mi se pare ireal că există dispute despre purtarea măștii. E ca și cum ar exista dispute despre ștergerea la fund. Doar pentru că este o situație nouă cu care tuturor ne este greu să ne obișnuim și să o acceptăm, nu dă dreptul nimănui să acuze oameni ca mine de „luare de mită” sau alte tâmpenii. Doar pentru că unii au mințit ca să obțină mai știu eu ce bani asta nu înseamnă că acest virus nu este real și că nu trebuie purtată o mască până trece pericolul sau până măcar știm cu ce să îl tratăm.”, a declarat Lora.

Departe de casă, Lora se concentrează pe depășirea acesteai perioade de coșmar. Respectă toate regulile impuse de autorități și speră ca ea și iubitul să poată reveni cât mai repede în țară.

Sursa: spynews.ro